Mexicaanse Cocktail Bar - Tequila proeverij

Mexicaanse drank

Onze tequila's zijn zorgvuldig geselecteerd uit de beste producenten van tequila in Mexico, en we bieden een breed scala aan merken en smaken om uit te kiezen.
Tijdens onze proeverijen krijg je de kans om verschillende soorten tequila's te proeven, waaronder blanco, reposado en añejo. Onze ervaren tequila-experts zullen je begeleiden door het proeven en bespreken van de smaken en aroma's van elke tequila.

Onze Mexicaanse tequila proeverijen zijn perfect voor een verscheidenheid aan gelegenheden, zoals verjaardagsfeestjes, vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes. We kunnen ons aanpassen aan de behoeften van elk evenement en bieden ook een selectie van Mexicaanse hapjes om te combineren met de tequila.
We bieden ook tequila workshops en educatieve sessies voor degenen die meer willen leren over de geschiedenis en productie van tequila. Deze sessies zijn perfect voor bedrijfsevenementen en teambuildingactiviteiten.

Boek vandaag nog onze Mexicaanse tequila proeverij voor een unieke en onvergetelijke ervaring. Neem contact met ons op voor meer informatie en om te reserveren.

Salud!

Maar… wacht! Als je meer wilt… hier heb je:


Compleet Mexicaans feest: mexicaansthemafeest.nl

Livemuziek, dans en entertainment: mexicaans-themafeest.nl

Catering, hapjes, foodtrucks en decor: mexicaansethemafeest.nl

Feest bij u of feest bij ons: leukste-feestzaal.nl

Foto’s en video’s: themafeest-mexico.nl


Neem contact met ons op:

Chat met ons: [chat link]

Bel ons: Tel: 0629457407, 0644508525

E-mail ons: tropischfeest@gmail.com

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).